Zomercampagne

Home » Events » Zomercampagne

START IN DE ZOMER EN ONTWIKKEL EEN GOED GEVULDE PIJPLIJN VOOR HET NAJAAR!

zomercampagne

De zomer leent zich uitstekend voor het ontwikkelen van een goed gevulde pijplijn met waardevolle en gekwalificeerde leads voor het najaar!

Wij kunnen u daarbij helpen!
Wij hebben juist in deze tijd extra middelen en ervaren marketing consultants beschikbaar gemaakt om met u tijdens de zomerperiode de start te maken voor een succesvolle campagne. 
De eerste twee afspraken zijn voor onze rekening!

De ervaring heeft geleerd dat juist de zomer periode, na twee drukke business kwartalen, zich uitstekend leent voor leadgeneratie campagnes!

Op basis van heldere leadgeneratie doelstellingen, een doordachte voorbereiding, de inzet van ervaren marketeers, staat ons niets in de weg voor een succesvolle leadgeneratie campagne.

Dit betekent dat wij met u op korte termijn een afspraak plannen, voor een ochtend of een middag workshop voor een Business Brainstorm Blender sessie.
Op basis van uw doelstellingen en de beschikbare materialen, bereiden wij deze sessie voor en bepalen wij samen met u de campagne roadmap (aanpak en werkwijze) met de campagne boodschap, de te benaderen doelgroep, de in te zetten kanalen tot en met de wenselijke ROI.

Wilt u binnen twee weken gekwalificeerde afspraken in uw agenda? …
wij zijn er klaar voor!

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan.