Vacancies

Home » About » Vacancies

Ben jij een professional met ambitie? Je weet wat je wilt en je weet wat je kunt bereiken.Je zoekt een werkgever die je de mogelijkheid biedt om jouw bestaande talenten maximaal in te zetten, maar ook helpt om vanuit een plezierige werkomgeving te laten groeien door nieuwe talenten en vaardigheden te ontwikkelen en toe te passen.

2MARK-IT biedt de mogelijkheid, de verantwoordelijkheid en de werkomgeving waarin je deze uitdaging kunt aangaan en je het beste uit jezelf kunt halen.
Als marketing consultant in een snel veranderende markt zul je een belangrijk onderdeel van het team zijn.Trainingen door ervaren consultants maken onderdeel uit van het programma en bieden je de mogelijkheid om je goed voor te bereiden op je functie en de uitdaging weloverwogen aan te gaan door elke dag weer te leren van je collega’s en klanten.

Hebben wij je aandacht? Neem dan gerust contact met ons op.

Social media consultant (m/v) (24 – 32 uur)

Als Social media consultant hou je je als onderdeel van het team voor een belangrijk deel bezig met ontwikkelen en uitvoeren van Social Media Marketing – en Social Selling programma’s voor een groeiend aantal 2MARK-IT relaties. Je hebt ervaring met het definiëren van campagnedoelstellingen, – middelen, – communicatie en misschien zelfs met het definiëren van een campagne strategie.

Als een online marketeer werk je samen met onze senior consultants op het gebied van Social Selling programma activiteiten en het uitvoeren van rapportages en online onderzoek. Je vermogen om snel te leren en hard te werken, zijn essentiële ingrediënten bij deze functie.

Meer informatie

Naast het deelnemen aan klantprojecten, zal je ook worden betrokken bij het verbeteren van de effectiviteit van 2MARK-IT’s eigen online marketing process door mee te werken aan het verder optimaliseren van onze marketing activiteiten en – campagnes.

Samen met je collega’s richt je je voortdurend op het verbeteren, monitoren en optimaliseren van de toegevoegde waarde die wij bieden in onze klant campagnes.

Je rol zal variëren van het genereren van analytics, dashboards en rapportages, tot en met het betrokken zijn bij het presenteren van resultaten en inzichten aan onze klanten..

Voor verschillende van onze klanten zul je het eerste aanspreekpunt zijn en vanuit deze hoedigheid ook de vragen beantwoorden die onze klanten hebben over het online/inbound marketing strategie. Je zult ook adviseren over conversie-optimalisatie, SEO en andere online marketing gerelateerde onderwerpen.

Met de juiste training en ondersteuning van 2MARK-IT, zul je worden gezien als een professionele en betrouwbare adviseur voor onze klanten en hun tevens adviseren over nieuwe online marketing ontwikkelingen en campagne ideeën.

Wat vragen wij van een online / aankomend marketeer?

Voltooide relevante HBO of universitair niveau graad.
Net afgestudeerd en onder de 3 jaar werk ervaring in online marketing en vooral met B2B
campagnes.
Online/inbound marketing ervaring met name met (externe) klant gedreven campagnes.
Ervaring met het ontwikkelen, opzetten, beheren, optimaliseren en rapporteren van online
campagnes van toepassing over verschillende kanalen.
Ervaring met LinkedIn-platform, evenals met Google Analytics en Google Tag Manager
Ervaring met Inbound marketing software (bijv. SharpSpring, Hubspot) is een voordeel.

Stagiare: marketing medewerker (24-40 uur)

Marketing medewerker niveau 4 (Nederlandse en Engelse markt)

2MARK-IT is voortdurend op zoek naar stagiares en afstudeerders, voor onderzoek naar innovatieve marketing concepten en inzichten, maar ook om praktische ervaring als junior online marketing consultant op te doen. Dat is de reden waarom wij zijn op zoek naar een gedreven student (hogeschool of universiteit), die is op zoek naar een interessante baan binnen een klein marketing bedrijf.

Het uiteindelijke onderzoeks advies moet bijdragen tot de verdere ontwikkeling van 2MARK-IT binnen onze serviceportefeuille. Aan de andere kant is het belangrijk om werk ervaring op te doen. Wij bieden deze praktische marketing ervaring als onderdeel van ons marketingteam waarbij je ons ondersteunt bij het ontwikkelen en uitvoeren van online marketing activiteiten en campagnes. Wij staan open voor je initiatieven en delen graag nieuwe ideëen / concepten.

Meer informatie

Met deze stage bieden wij een leuke werkomgeving, met een juiste balans tussen het uitvoeren van een innovatief onderzoek dat waardevolle nieuwe inzichten biedt en tevens practische werk ervaring en ondersteuning aan het 2MARK-IT online marketing team bij de uitvoering van Social Selling marketing programma’s voor onze klanten.

Uw profiel:

Onafhankelijk en neemt initiatief
Je kunt je verbaal goed uitdrukken .
Je bent flexibel.
Gedreven
aat een uitdagng niet snel uit de weg
Is leergierig
Plezierige collega

2MARK-IT is een kleine internationale organisatie die ruimte biedt en ondersteuning aan een succesvol innovatief marketing onderzoek. Wij bieden de vrijheid om in overleg een markt onderzoek te bepalen en uit tevoeren en om deels mee te werken in een gepassioneerd internationale marketing team.

Wij bieden flexibiliteit (thuis werken behoort tot de mogelijkheden) en een toepasselijke marktconforme stage vergoeding.

Spreekt dit profiel voldoende aan? Neem contact op met 2MARK-IT.

2MARK-IT is ingeschreven bij stage opleiding bedrijven SBB http://bit.ly/1M0EE0a (voorheen Ecabo)