LinkedIn Lead Acceleration

Home » Services » Inbound Marketing » LinkedIn Lead Acceleration

[separator headline=”h3″ title=”LinkedIn services – dialoog marketing & lead acceleration”]

LinkedIn biedt als social media platform, uitstekende mogelijkheden om je als bedrijf te positioneren en verkoopkansen te genereren! Dit door het analyseren en converteren van relevante contactpersonen bij potentiële organisaties tot een gekwalificeerde relatie! Met onze LinkedIn communicatiespecialisten, scenarioschrijvers, marktanalisten en de inzet van slimme social tooling, brengen wij potentiële markten en beslissers in kaart. Wij benaderen deze met gepersonaliseerde LinkedIn messaging en bouwen op een professionele wijze loyaliteit en commerciële waarde op!

Tevens ontwikkelen wij een waardevolle profiel database van beslissers in elke doelgroep, zodat u in staat wordt gesteld om kwalitatieve marketingcampagnes uit te voeren met hoge bereik cijfers, beter resultaat en korte sales cyclus!

Op basis van de achterhaalde klantbehoeften, ontwikkelen wij nauwkeurig afgestemde “messages “ voor een LinkedIn campagne naar ieder specifiek segment / doelgroep. Hierdoor worden interesses ontwikkeld en geconverteerd tot markting qualified lead.

[separator headline=”h4″ title=”Managed Service Data Intelligence”]

De geïntegreerde projectaanpak waarborgt een succesvolle klantdialoog, als standalone social media campagne of als onderdeel van een geïntegreerde Managed Services Data Intelligence campagne.

Dit om de volgende marketing behoeftes in te vullen, campagnes succesvoller in te vullen en om klant loyaliteit en leads op periodieke wijze in te vullen:

  • potentiële markten te analyseren en te kwalificeren
  • nieuwe markten goed gefundeerd te betreden
  • een kwalitatieve profiel database op te bouwen
  • relevante key personas te achterhalen als: management en C-level
  • interesses & leads te ontwikkelen
  • nieuwe verkoopkansen te identificeren, ook van de concurrentie!
  • te bouwen aan een grotere efficiëntie in uw verkoopactiviteiten
  • bezighouden met moeilijk bereikbare besluitvormers
  • uw sales cyclus aanzienlijk te verkorten en te optimaliseren!
Meld je aan voor een Discovery sessie en ontvang een eerste (gratis) data analyse van 10 organisaties.