Vertical – / domain attack (VA/DA)

Home » Vertical – / domain attack (VA/DA)
[separator headline=”h3″ title=”Vertical – / domain attack (VA/DA)”]

Massamarketing bestaat niet meer. De persoonlijke loyaliteit staat voorop!
Ook de potenti��le relatie verwacht een persoonlijke benadering.

Voor een effectieve marketingcampagne is het noodzakelijk dat we ons goed voorbereiden op de buyer persona’s, de markt uitdagingen en de buyer journey. Hoe win ik de klant?

Hoe meer overeenkomstige eigenschappen en kenmerken de doelgroep bevat qua marktsegmentering hoe effectiever we de campagne middelen kunnen afstemmen op de buyer persona’s en zijn / haar echte behoeftes!

Dit kan op basis van een specifieke vertical attack campagne (segment) of op basis van een specifiek domein (region), waarbij de doelgroep specifieke overeenkomstige eigenschappen en behoeftes vertoont.

Wij beschikken over een specifiek programma waardoor we een marktsegment op basis van online marketing en social media search in combinatie met telemarketing in kaart kunnen brengen. Dit voor wat betreft het klant profiel, behoeftes en in te zetten marketing instrumenten.

Op deze wijze kunnen marktbehoeftes en propostie optimaal op elkaar worden afgestemd voor een succesvolle campagne en markt awareness.

Op basis van dit markt profielonderzoek, kunnen wij dé juiste marketing instrumenten, content en de campagne succesvol ontwikkelen en uitvoeren.
Een effectieve marktbewerking naar één segment, doelgroep of buyer persona’s.

Wilt u meer loyaliteit & resultaat behalen uit uw doelgroep?